Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan 7. Bölge Birliği Genel Kuruluna Katıldı

7. Bölge Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği’nin Yapılan seçimli Genel Kuruluna temsilcilerin tümünün oyunu alan Bahri Şarlı, Bölge Birliği Başkanlığı'na 3 yıllığına yeniden seçilirken, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, Banka'nın Genel Müdür Yardımcısı Levent Torusdağ, Esnaf Bankacılığı Daire Başkanı Ahmet Erdoğan, Bursa Bölge Koordinatörü Ahmet Dinçel ve Bursa'daki şube müdürleri de hazır bulundu. Üyelerin tamamının desteğini alarak 18 yıldır sürdüğü '7. Bölge Birliği Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bahri Şarlı, burada Halk Bank Genel Müdürü Osman ASLAN’a bir hediye takdim etti.Yaptığı konuşmada, Halk Bankası Genel Müdürü Arslan'a ve ekibine teşekkür etti.

 

Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan,Yaptığı konuşmada , banka olarak her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı. Esnafı sadece ticari bir kişilik olarak değil yaşamın olmazsa olmazı olarak gördüklerinin altını çizen Arslan, esnaf ve sanatkarın istihdama büyük destek verdiğini, ekonomiye katkı sağladığını anlattı. Arslan, ‘'Bütçeye konulan kaynak karşılığı plasmanların en iyi şekilde tevziini yapacağız. Bugün itibarıyla 25 milyar lirayı bulduk. 15 yıl evvel bu rakam sadece 150 milyon liraydı'' şeklinde konuştu.

Marmara Bölge Birliği Başkanı Bahri ŞARLI ve Marmara Bölge Birliği Yönetim ve Denetim kurulu üyeleriyle ile bir araya gelen Ali Fuat Taşkesenlioğlu karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.